Spørsmål om sex homo sex i trondheim

spørsmål om sex homo sex i trondheim

Det er viktig at det kommer informasjon også andre steder. Det helt riktig at Helseutvalget hadde ansatte i Bergen og Trondheim tidligere. Jeg var selv ansatt i Bergen i perioden Helseutvalget er ikke fremmed for å igangsette nye tiltak med prosjekter i norske storbyer. Disse prosjektene må ta utgangspunkt i forskningsbasert kunnskap. Ta mer enn gjerne kontakt med oss i Helseutvalget for å diskutere mulige tiltak i Bergen og andre steder.

Forøvrig kommer vi til helgen med seminaret Livsstil og homoliv i Bergen. Her er det flere ledige plasser. Ta kontakt med lars helseutvalget. Seminaret blir drevet av frivillige gruppeledere.

Hilsen Rolf Innsendt av: Anonym som posetiv selv opplever jeg selv at gutta på byen er utrolig naive. Anonym Hva skal svarene i undersøkelsen brukes til? Mvh Hans, Bera, Rolf og Elise samarbeid! Her lærer alle av alle. Den beste måten å marginalisere homofile på er å ikke se oss i et større felleskap.

Likevel er det bra vi har våre egne interessetakere og jeg synes det gjøres en god jobb. Tror kondomtilgjengelighet mange steder der homofile er, er en viktig ting. De brukes og bevistgjør. Fortsetter dere med kondomer og glid lett tilgjengelig? Vi er enige om at lett tilgang til kondomer og glidkrem øker kondombruken. Trenger du kondomer og glid kan du bestille dette gratis i anonym forpakning via Helseutvalget på kondom helseutvalget.

Frode Hvorfor blir ikke sigarettforbruk nevnt i undersøkelsen? Regnes sigarettrøyking for rus. Mvh Hans som gjerne tar en røyk selv Hiv testing Innsendt av: Anonym Hvorfor får man ulike svar fra ulikt helsepersonale på hvor risikofyllt sædavgang i munnen er? Hvorfor må jeg oute meg selv hos fastlegen min for å kunne ta en hivtest der?

Burde jeg ikke kunne få en hivtest, simpelten fordi jeg ber om det? Jeg mener, de færreste spør vel for moro skyld? Du behøver ikke å fortelle om din seksuelle orientering for å få tatt en hiv-test. Likevel vil vi anbefale lesbiske og homofile om å være åpen overfor fastlegen hvis dette er mulig. Fastlegen vil da kunne gi deg et bedre og mer tilpasset helsetilbud.

For eksempel kan fastlegen tilby deg tester på andre seksuelle overførbare sykdommer eller gratis hepatitt-B vaksine. Dessuten syntes jeg enkelte av spørsmålene er veldig vulgære og smakløse.. Sist gang NOVA gjorde en slik undersøkelse viste det seg eksempelvis at halvparten av homofile menn ikke hadde hatt sex siste året. Den resterende andelen hadde en seksualatferd som var svært lik heterofile menn. Kun et lite mindretall oppga vis av seksualpartnere. Vi har hatt mange diskusjoner i Helseutvalget og Folkehelseinstituttet om språkbruk.

Vi har også testet spørsmålene på menn som har sex med menn, både hiv-positive og negative. Det er en stor utfordring å finne frem til spørsmål som alle kan være bekvem med. Anonym Takk for kjapt svar. Røyking er nok uskyldig sammenlignet med narko, men mener å ha lest en undersøkelse som påpekte at homofile hadde et større tobakks- og alkoholforbruk enn heterofile.

Mvh Hans Mer sex nå? Anonym Tror dere at folk har mer sex etter at internett kom? Anonym Jeg blir alltid så usikker på hva vi som egentlig menes med "homofil med visse hetrofile innslag"?

Med mindre en er usikker på sin seksuelle orientering. En kan da være forelsket å være usikker på sin seksuelle legning.

Har vi kanskje bare et språk som ikke er dekkende, eller har det blitt mikset med filer og seksualitet her? Vet at -fil er beskrevet som seksuellt. Men hva er vitsen med det i denne testen, hvis fokuset er på det seksuelle og vi har ord som er mer nøyaktig? Bruk det svaralternativet som føles mest naturlig for deg. Mvh Elise Riktige spørsmål om sex synes jeg. Anonym Synes det var riktige spørsmål og stille, jeg, selv om noen er monogame og praktiserer sikker sex hver gang, kan en jo bare ta en titt på antall medlemmer i temagrupper her på gaysir som på en eller annen måte søker sextreff og antall medlemmer i grupper som har monogami og trofasthet som tema.

Å ikke stille slike direkte spørsmål ville bare være og stikke hodet i sanden. Massiv respons på sikrere sex og homo-helse.

Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Morsomme youtube klipp svar. Mistet førerkortet utenfor Elsker 2 svar. USAs nye president svar. Massiv respons på sikrere sex og homo-helse Redaksjonen 1. På forsiden - Denne dagen betyr alt! Frydpris til biskop Kari Veiteberg Årets råeste pride-fest på Røverstaden i kveld - Borgerlig regjering sikrer skeive fremskritt. Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Suspekt samarbeide mellom helseutvalget og folkehelsa Innsendt av: Hei Eirik Helseutvalget har lang erfaring med å samarbeide med Folkehelseinstituttet.

Hei Vi tar ikke for gitt at alle homofile drikker alkohol eller ruser seg på narkotika. Mvh Hans, Elise, Bera og Rolf. Har HU fokus på hiv? Kjære Tom Hiv-problematikk er og har alltid vært den sentrale arbeidsoppgaven i Helseutvalget.

Hilsen Bera og Rolf. Helseutvalg i flere byen Innsendt av: Hei Det helt riktig at Helseutvalget hadde ansatte i Bergen og Trondheim tidligere. Takk for at du deler dine erfaringer med oss. Og hva med bivirkninger - er de hos noen sterke slik at man ikke kan bruke prep? Og sist men ikke minst er det helseskadelig å ta prep?

Reiser også endel til Thailand men der er jeg alltid safe. Når det gjelder bivirkninger, vil de variere fra person til person. Ikke alle får bivirkninger, men hvis du får bivirkninger, er de vanligste kvalme, oppkast, løs mage, svimmelhet eller hodepine av ulik grad. Bivirkningene er vanligvis forbigående. Før oppstart PrEP skal man sjekke nyrefunksjonen din, for dem som har nyresvikt, skal helst ikke ha Truvada.

Under pågående PrEP kontrolleres bl. Sindre Hva blir kravene for at man skal få tilgang til prep? Er det mulig å få hvis man har sex med menn og bruker kondom men kanskje ikke hver gang man har sex?

I de nasjonale retningslinjene har vi skrevet følgende: PrEP bør tilbys de som har hatt ubeskyttet analt samleie med flere partnere de siste 6 mnd, og selvrapportert høy risiko for gjentakelse. Ønsker du en vurdering, ta kontakt med din nærmeste soi-klinikk eller fastlege. Anonym Hei Har kjæreste, men vi begge treffer andre i blant, altså åpent forhold.

Mellom oss to bruker vi ikke noen form for beskyttelse. Er det slik at PrEP er noe vi behøver? Er vi i en risikogruppe? P Vil tro jeg kanskje treffer mellom personer i året eller færre, typen noen færre enn meg.

Anonym Hvor lang ventetid er det for å få time? Anonym Hvilke bivirkninger har dette produktet? Evt med en kombinasjon med anti deprisive og humør stabiliserende medisiner? Freyling Er PreP aktuell for meg? Jeg er single og ha ulike partnere per år. Dette henger sammen med at vi stoler på hverandre. Anonym Har inntrykk av at de som påstår de trenger prep ligger rundt og egentlig burde ha time hos psykolog. Ser jeg folk reklamerer med at de går med det på Grindr f.

Er det galt av meg og føle det slik, siden dette jo er helt klart angstrelatert? John Smith I have had a kidney transplant and now the liver is damaged as the side-effect of the pills that keep the liver.

I read Prep affects the liver and kidney I only have one already on terminal stage. So my question is: Is it wise to take Prep? I am not even allowed to take Paracetamol. Anonym Jeg har hørt diverse ting om Prep, og lurer på hvor mye kunnskap dere har om dette.

Har hørt at det er veldig dårlig testet av bivirkningene til PreP, og at man kan muligens forkorte livet sitt med 10 år om man går på det lenge. Hva er deres oppdatering om dette? Jeg har ubeskyttet oralsex med, la oss si, ca. Jeg lar dem aldri komme i munnen min. Er jeg i faresonen for HIV og bør jeg ta prep gitt god oral helse? Hva hvis jeg i en periode er plaget av after eller blør når jeg pusser tennene, hadde jeg hatt nytte av prep i den perioden?

Jeg er ganske seksuelt aktiv, treffer flere menn, kanskje i snitt 1 el 2 per 2 uker. Jeg er nesten alltid den aktive part. Når jeg knuller og skal sette på kondom, blir pikken slapp. Kunne gjerne tenke meg å få prep, slik at jeg kan være trygg i mitt seksliv. Og ikke minst trygg på at jeg ikke kommer i skade for å smitte noen annen. Tester meg regelmessig, ca hver 6 mnd. Har du prøvd midler mot ereksjonssvikt og kondom samtidig?

Hva om du kommer inn for en samtale med oss? Kan jeg ta det kombinert med annen medisin? Anonym Jeg har ubeskyttet sex med forskjellige men de samme partnere hver måned. Det kan være de også har andre partnere. Bør jeg ta Prep? Jeg går på en del andre medikamenter: AlbylE, Selo Sok, Metoprolol osv.

Er det til hinder for at jeg kan gå på Prep? Anonym Har sex minst 5 ganger med menn,iblant ubeskytet,burde jeg ta tabeten? Jeg er en heterofil mann som elsker damer, men jeg fantaserer imidlertid mye om å prøve sex med en mann, og har egentlig veldig lyst å prøve dette, men noe holder meg igjen.

Jeg er redd for å bli smittet av en sykdom, i verste fall få HIV. Eller er kondom så sikkert at det ikke er farlig å gjøre dette? Fantaserer mest om å bli tatt. Det finnes gode metoder å beskytte seg mot seksuelt overførbare infeksjoner på. Revmatisme og PrEP Innsendt av: Tommy Jeg går på injeksjoner med Infliximab, som hemmer mitt eget immunforsvar. Men dette har jo også ført til at jeg er litt engstelig for å få kjønnssykdommer. HIV hadde jo ført til at jeg måtte slutte med denne medisinen, og muligens blitt ufør!

Er det lurt av meg å begynne med PrEP? Anonym Det er mennesker som har fått hiv når de har brukt prep, hvor sikkert er prep i prosenter.? Det er i tillegg publisert et par enkelttilfeller av hivsmitte fra personer med virus som er resistent mot Truvada.

Det er lav forekomst av Truvada-resistens, så denne risikoen er meget liten. Oss som ikke bor i Oslo? Anonym Hei, har fått utskrevet prep av fastlegen min, slik det er nå har jeg en av og på kur, sexen jeg har kan være tidvis ofte men også blir det sjeldnere. Burde jeg heller gått daglig på prep? Slik det er nå føler jeg at alt må planlegges god tid i forveien. Husk at du skal gå til kontroll hver 3. Bifil med mange partnere Innsendt av: Er bifil og gift med kvinne. Har mye sex med tilfeldige partnere ukentlig , men bruker alltid kondom ved samleie er den passive.

Bør jeg søke om prep? Vi anbefaler en konsultasjon ved en soi klinikk. I'm concerned about 30 plus years of better sexual behavior condoms for instance being lost with the introduction of prep. Anonym I'm concerned that prep will encourage a return to sexual practices that helped spread HIV in the first place. Since it's introduction, do you find that those on prep see it as a license to have unprotected sex? Does he become a super spreader for those who are not on prep?

It's my understanding that prep is not intended to replace safe practices but I fear that this is exactly what it will do. The virus cannot establish a chronic infection in PrEP users. A number of studies show stable condom use in PrEP users, however of course some people will stop using condoms and STIs may increase.

Are the cross drug concerns with using Prep.. Anonym I am diabetic t2, and I currently take Metformin and Trajenda to manage the condition. I understand there can be kidney complications with prep and that regular followups are required.. Does tradjenta or metformin increase those risks.

Tor B Hei, Jeg har alltid vært veldig nøye med kondombruken ved analsex i alle år, men jeg liker oralsex uten kondom. Jeg unngår å oralsex hvis jeg er forkjølet, har munnskjold, nylig vært hos tannlegen eller det er andre uregelmessigheter i munnen. Jeg får noe fortsats og sperm i munnen tenner på smaken. Jeg har flere seksualpartnere som jeg ikke kjenner spesielt godt hvert år Europa - og jeg testes jevnlig for kjønnssykdommer ved Olafia.

Jeg er passiv ved analsex. Er PrEP noe jeg bør tenke på å vurdere? Han er på besøk hos meg veldig ofte. Anonym Det hender at jeg drar på sauna både i Oslo og når jeg er i utlandet. Jeg har aldri analsex uten kondom, men bruker ikke kondom under oralsex. Burde jeg bruke prep? Marco I have a unprotected sex last weekend from a guy visiting from Spain, just received a message today that i need to check My status because he is HIV positive from the gay application that we chatted.

And in addition i am dating one guy now and find out he is on hiv positive and on medication for 3 years now. Last time i Checked My hiv status was Dec. So with these i was sleepless the past night and thinking that you guys can help me about this!

Thank you for your consideration and more Power. Contact me at my Email: Anonym Hei, jeg har grublet litt over dette med prep, Er ikke det slik at dem som har hiv skal ta dette produktet? Eller er det for andre som er friske? Daniel Hei, jeg lurer på hva dette tilbudet koster og om det eventuelt kommer inn under frikort grensen? Ole Johnny Bjørgan Jeg jobbet for renovasjons etaten! Der jeg slaktet byens grå søppelkasser! De hadde stått i parker og på skoler.

Kan det være skabb? Jeg er veldig renslig! Jeg har ingen kløe andre steder. Men det føltes som mark? Det er noe bedre! Da jeg renset med antibac! Jeg jobbet med hiv smittede på 80 tallet. Men de var Narkomane! Jeg var sosial arbeider! Det klør over øynene og noen ganger over nesen!

Har en del sexpartnere mange av de faste og lever ett veldig aktivt sexliv med forskjellige gruppetreff osv. Jeg er passiv og er ikke alltid like flink og bruke beskyttelse. Er dette noe jeg bør gå på, og ikke minst er fastlegen min opplyst på slike ting? Føler ofte at det eneste de bryr seg om er kondombruk og er litt redd for at jeg må mase meg til slike ting. Jon Jeg er en mann på 30 år som sliter med kondombruken.

Særlig i ruspåvirket tilstand, selv om lysten er stor, fører plunder med kondomet ofte rett og slett til ereksjonssvikt. Jeg var til infeksjonslege ved Poliklinikk for hud- og kjønnssykdommer i Trondheim rett før jul for å vurdere å begynne med PrEP, men ble avvist. Legen mente at han ved å skrive ut PrEP ville bane veien for andre kjønnssykdommer, og det ville han ikke gjøre. Jeg tror PrEP er riktig for meg. Jeg bruker ikke mer kondom fordi om trusselen om HIV henger over meg, og tror jeg ville fått et sunnere sexliv med PrEP og regelmessig testing.

Er det jeg som er helt på jordet her? H Hei, jeg går fast på Ritalin og Valtrex. Jeg lurer å om jeg skal begynne med dette er usikker pga at jeg går på disse medisinene og om jeg er i risikogruppen for hiv smitte. Har sex med menn, ofte uten kondom. Anonym Min rumenske partner og jeg har etter 20 år sammen åpnet opp for å ha flere sexpartnere. Han er sexuelt aktiv i Bukarest. Jeg er sexuelt aktiv i Oslo. Av og til uten kondom. Bør jeg gå på PrEP? Anonym Hei, jeg er en aktiv gutt som er ganske vellutstyrt.

Mange ganger finner jeg ikke kondomer i min størrelse ved. Jeg er selv helt frisk og lurer da på om det kan være lurt av meg å begynne på PrEP?? Et av de vanligste spørsmålene jeg får når jeg snakker med folk er hvor de kan få PrEP. For de som bor i Oslo er det supert at dere nå er i gang på Olafia! Samtidig har jeg forstått det slik at Olafia har en koordinerende rolle for resten av landet? Mest nærliggende for å sikre et likeverdig tilbud til hele landet er kanskje å ta i bruk fastlegene?

Noen er så heldige å ha fastleger som følger opp og skriver ut PrEP, mens andre fastleger ikke har kunnskap og derfor heller ikke skriver ut. Når kan vi forvente at det kommer informasjon og retningslinjer for igangsetting og oppfølging av PrEP i hele Norge? Nasjonalt kompetansesenter for seksuelt overførbare infeksjoner i samarbeid med Olafiaklinikken og Infeksjonsmedisinsk avdeling ved OUS jobber aktivt med å lage en informasjonspakke for brukere. Frode Vi er ett par. Har trekanter og går på sauna i Norge og utland.

Har blitt en del partnere etterhvert. Nytter alltid kondom ved analsex, men ikke ved oral. Bør vi vurdere å komme på samtale? Har nesten aldri analsex og hvis alltid med kondom.

Er det innen målgruppen? Anonym Jeg lurer litt på dette med ikke målbare virus-verdier i blodet. Har hørt at den som ikke har målbare virusverdier i blodet, likevel kan ha det i sæden, stemmer det?

Anonym Risikoen for å bli smittet av hiv er jo lavere hvis man er "aktiv" enn hvis man er "passiv". Er det korrekt oppfattet at risikoen er omtrent borte for den aktive hvis den passive er hiv-positiv, men velbehandlet med ikke målbart virusnivå i blodet?

Er det da noen grunn til å begynne på PrEP for den aktive? Anonym Jeg har en av og på kur, fått utskrevet av fastlege. Hva om behovet endrer seg og trenger mere permanent kur? Hei, Jeg har i løpet av mine 20 år som seksuelt aktiv hatt usikker analsex ved noen ytterst få anledninger.

Jeg har disse gangene alltid vært den aktive. Det kan dreie seg om ganger med kanskje 5 forskjellige partnere. Jeg bruker ikke kondom ved oralsex, og tar ikke spermen i munnen. Jeg har ikke hatt en seksuell overførbar infeksjon utenom en klamydia for 17 år siden. Anonym Hei, Jeg er en biseksuell mann i midten av 40 årene. Jeg chatter med folk og treffer av og til noen av dem via gaysir og det begynte å bli en dårlig vane for meg.

Men jeg vil avslutte dette,har prøvd men klarte ikke så langt. Tenkte å kontakte med en psykolog som kan gi råd til Homofili, bifili, helst en som homofili eller bifil selv. Anonym Jeg har nesten kun oralsex, og er da den som suger. Ganske ofte lar jeg de jeg har sex me komme mens jeg suger. Av og til svelger jeg.

.. Spørsmål om sex homo sex i trondheim

: Spørsmål om sex homo sex i trondheim

Spørsmål om sex homo sex i trondheim Massasje i stavanger homo halden by
Homoseksuell voksen pikk date online 884
Cheap escort homo service nakne danske menn Har vi kanskje bare et språk som ikke er dekkende, eller har det blitt mikset med filer og seksualitet her? Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene. Anonym Det hender at jeg drar på sauna både i Oslo og når jeg er i utlandet. Mange tror det, men foreløpig har vi ingen sikre data på det. Hilsen Rolf Alkohol Innsendt av:
5. jun Sex Tube Tantra Norge Trondheim Mature Nude Women Homo Porno. om sex Også leger har lov til å være sjenert, men spørsmål om sex. 9. jan Det kom inn mange spørsmål til mandagens nettmøte med Olafiaklinikken. Les alle svarene. Viktig å gi plass til homosex i litteraturen Jeg er passiv og har ubeskyttet sex med menn i ny og ne. .. PrEP i Trondheim. Spørsmål. Hei vet dere om ett sted hvor jeg kan finne homofile i Trondheim. vil ha oversikt over de ulike homofile ungdomsgruppene som finnes i Trondheim.

Sjekkesider ahemale bøsse escort

1. okt Massiv respons på sikrere sex og homo-helse Noen av spørsmålene kan føles personlige og vanskelige å svare på, men vi håper at så til deres seniorrådgiver her før i år både om saunaene og forholdene i Trondheim. Da er du sikkert super til å masturbere (ha sex med en du liker). Men hvis det altså var til Åre i Sverige, kan det tenkes at du er bi. Muligens homo hvis du ikke var. 5. jun Sex Tube Tantra Norge Trondheim Mature Nude Women Homo Porno. om sex Også leger har lov til å være sjenert, men spørsmål om sex.

Spørsmål om sex homo sex i trondheim